Ιδέες για το International Marketing Conference της APIVITA

Γεια σου Apivita!

Έχουμε μιλήσει, έχουμε συνεργαστεί αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να σου πούμε μερικά λόγια για εμάς! Είμαστε μια μικρή ομάδα 10 ατόμων με υψηλή εξειδίκευση στην παραγωγή virtual event. Έχουμε πραγματοποιήσει επιτυχημένα εταιρικά event, συνέδρια, παρουσιάσεις και συναυλίες, από μικρές αίθουσες μέχρι ιστορικούς χώρους και μεγάλα στάδια χωρητικότητας χιλιάδων ατόμων. 

Με όπλα τη γνώση και την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από συνεργασίες με ανθρώπους που αποτελούν ζωντανά κομμάτια της σύγχρονης ιστορίας, ανταποκριθήκαμε άμεσα στις ανάγκες των συνεργατών μας την περίοδο της πανδημίας και κάναμε την παραγωγή του πρώτου phygital event στην Ελλάδα, δεκάδες συνέδρια και σεμινάρια αποκλειστικά digital και πλέον δημιουργούμε πλατφόρμες VR για συνέδρια και εκθέσεις, με breakout rooms, conference halls, περίπτερα εκθετών και δυνατότητα interaction μεταξύ των συμμετεχόντων. 

Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πολλούς τρόπου αξιοποίησης της τεχνολογίας της εικονικής πραγματικότητας για το event σας όπως πχ ένα dedicated event page ή ένα meeting room για sessions ή παράλληλα event. Επιπλέον, η χρήση των studio μας μπορεί να δώσει στα ψηφιακά event σας την εικόνα, τον ήχο και το σύνολο της παραγωγής που αξίζει στην εικόνα της εταιρεία σας.

Virtual Reality

Ένα custom 3D / VR περιβάλλον με δυνατότητα αλληλεπίδρασης
Με περίπτερα, booth, και meeting - breakout rooms σχεδιασμένα σε 3d models με λογότυπα, βίντεο, pdf, εικόνες κλπ, μέ ή χωρίς δυνατότητα interaction ή με interaction σε προκαθορισμένους χώρους (πχ σε κάθε περίπτερο)

Community

Μια μικρή πλατφόρμα για το event με social media δυνατότητες
Δημιουργία dedicated πλατφόρμας για το συγκεκριμένο event ή για όλα τα event της εταιρείας όπου θα έχουν πρόσβαση οι χρήστες με εγγραφή ή χρήση κωδικών - κουπονιών και δυνατότητες ανάλογες με αυτές των social media. Προσωπικό προφίλ, δημιουργία γκρουπ, δημοσιεύσεις με mention, connections και follow μεταξύ των μελών, chat κα.

Live Streaming

Υψηλού επιπέδου και αισθητικής εικόνα και ήχος που "κρατάει" τους συμμετέχοντες
Είτε πρόκειται για ένα setup σε στούντιο με χρήση φυσικών ή virtual σκηνικών, είτε για μετατροπή κάποιου χώρου στις εγκαταστάσεις σας ή τη χρήση συνεδριακού, ξενοδοχειακού ή άλλου χώρου, θα δώσετε σε όσους παρακολουθούν ένα τηλεοπτικό αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών.

Θα προσφέρετε μια εμπειρία αντίστοιχη της αξίας της εταιρείας σας.

Σε ένα branded layout - περιβάλλον

Video intro – outro animation

User experience 

Custom Titles and graphics

Custom design

Unlimited users and speakers

At any platform
Virtual Reality - Το επόμενό σας event​

Πατήστε Connect και περιηγηθείτε σε ένα VR δωμάτιο που φτιάξαμε για να δείτε κάποιες βασικές δυνατότητες. Κινηθείτε δεξιά-αριστερά, μπροστά-πίσω με τα βελάκια ή με τα πλήκτρα AWSD και κοιτάξτε δεξιά και αριστερά κουνώντας το ποντίκι ή χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Q και E.

*Το παραπάνω δωμάτιο είναι demo και φιλοξενείται σε shared server

Χρήση Studio για ποιότητα εικόνας και ήχου

Ένα studio πάντα προσφέρει τη δυνατότητα για υψηλότερου επιπέδου παραγωγές καθώς υπάρχει ο σωστός φωτισμός, ο σωστός ήχος, ακόμα και οι αποστάσεις που χρειάζονται για να είναι το αποτέλεσμα όσο το δυνατόν καλύτερο.

Μπορούμε να κάνουμε τα γυρίσματα ή κατευθείαν το live streaming στα studio μας ή αν το μέγεθος της παραγωγής το απαιτεί σε πλατώ συνεργατών μας. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, είτε επιλέξετε να δημιουργηθεί κάποιο custom σκηνικό είτε χρησιμοποιήσουμε κάποιο virtual set.

This is our story.

Η πανδημία μας βρήκε έτοιμους να υποστηρίξουμε τους συνεργάτες μας στις νέες προκλήσεις

Η Genesis 360 ιδρύθηκε το 2010 από τον Αλέξανδρο Αραπέτσικα, που εργαζόταν μέχρι τότε ως Υπεύθυνος Παραγωγής (production manager) σε κορυφαία εταιρεία του κλάδου των εκδηλώσεων (2006-2009). Έχουμε κάνει παραγωγές σε Ελλάδα και εξωτερικό για τηλεοπτικά κανάλια και μεγάλες ελληνικές εταιρείες.  

Είμαστε ίσως η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που συνδυάζει in-house video production team, developers, designers, content creators, ιδιόκτητο εξοπλισμό και studio σε ένα ευέλικτο σχήμα που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε υψηλής αισθητικής ποιοτικό αποτέλεσμα σε χαμηλές τιμές.

Ενδεικτικές τιμές

Σχεδιασμός και ανάπτυξη πλατφόρμας networking

Custom Website Design 

 

Community – Networking 

 

Ενσωμάτωση VR δυνατοτήτων 

 

 • Website design από €2.000
 • Community - Networking από €1.500
 • Ενσωμάτωση VR δυνατοτήτων από €500

Οι παραπάνω τιμές αφορούν σε σχεδίαση από την αρχή μιας online πλατφόρμας, το ακριβές κόστος της οποίας θα εξαρτηθεί από τις τελικές προδιαγραφές που θα διαμορφώσουμε μαζί. Για παράδειγμα μπορεί να υπάρχει μόνο το site του event με news, πρόγραμμα, χώρο όπου θα φιλοξενηθεί το live streaming κλπ που θα κοστίσει €2.000. Αν σε αυτό ενσωματώσουμε και VR κόσμους  (μέσα στην πλατφόρμα, όπως βλέπετε το VR σε αυτή τη σελίδα και όχι σε εξωτερικό σύνδεσμο), το κόστος θα είναι €500 επιπλέον, τιμή που δεν περιλαμβάνει τη δημιουργία – σχεδίαση των VR χώρων.

Βιντεοσκόπηση – Live Streaming

 • Ενοικίαση studio για μία ημέρα από €2.000

  Χρήση στούντιο με 4 κάμερες, live μίξη, προσθήκη τίτλων, γραφικών, πολυμέσων κλπ. 2 χειριστές κάμερας, 1 χειριστής κονσόλας μίξης εικόνας, 1 ηχολήπτης, 1 σκηνοθέτης, χειριστής προγράμματος editing/broadcasting

 • Τετρακάμερη παραγωγή εκτός studio από €1.400

  Αφορά σε κόστος τηλεοπτικής παραγωγής εκτός studio για εγκατάσταση εξοπλισμού καμερών, μικροφώνων και χειριστών

 • Σχεδιασμός γραφικών από €500

  Αφορά σε σχεδιασμό γραφικών επικοινωνίας του event και για χρήση στο live production (animated titles, intro, outro κλπ)

 • Ζωντανή μετάδοση βιντεοσκοπημένου υλικού ανά ημέρα από €400

  Χρήση live control room με 2 χειριστές για live μετάδοση σε μία ή περισσότερες πλατφόρμες.

Virtual Reality

 • Σχεδιασμός και ανάπτυξη VR χώρων από €3.000

  Περίπτερα ή δωμάτια βασισμένα σε 3d models, με λογότυπα, βίντεο, pdf, εικόνες, χωρίς δυνατότητα interaction ή με interaction σε προκαθορισμένους χώρους (πχ σε κάθε περίπτερο ή σε meeting rooms)

 • Σχεδιασμός και ανάπτυξη VR meeting - breakout room από €900

  Ένας χώρος με δυνατότητα interaction μεταξύ των παρευρισκόμενων και προσθήκη γραφικών και περιεχομένου σε προκαθορισμένα σημεία.

 • Προσθήκη custom αντικειμένων 3d model από €150

  Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης αντικειμένων (πχ έπιπλα) ή και ολοκληρωμένων χώρων που έχουν σχεδιαστεί σε 3d περιβάλλον (πχ 3D Studio Max), που θα πληρούν κάποιες προδιαγραφές σχετικά με τον όγκο των αρχείων και τα πολύγωνά τους, σε συνεργασία με το σχεδιαστή σας. Η τιμή δε μπορεί να προκαθοριστεί, ωστόσο για να έχετε μια εικόνα θα μπορούσε να είναι 2.000€ για έναν ολοκληρωμένο χώρο 100 τμ, με δεδομένο πως όλα τα αντικείμενα είναι optimized για τη χρήση που θέλουμε, όπως και οι φωτισμοί.

Κόστος φιλοξενίας (hosting) VR

 • Κόστος εγκατάστασης server €250

  Η φιλοξενία των VR χώρων γίνεται σε server της Amazon.

 • Κόστος ανά ημέρα για 300 άτομα €120

  Το ακριβές κόστος θα μπορεί να υπολογιστεί όταν θα γνωρίζουμε τον όγκο (σε MB) των VR χώρων.

 • Κόστος ανά μήνα για 30 άτομα €150

  Το ακριβές κόστος θα μπορεί να υπολογιστεί όταν θα γνωρίζουμε τον όγκο (σε MB) των VR χώρων.

Περίπτερα βασισμένα σε 3d models, με λογότυπα, βίντεο, pdf, εικόνες, χωρίς δυνατότητα interaction ή με interaction σε προκαθορισμένους χώρους (πχ σε κάθε περίπτερο ή σε meeting rooms)

Ένας χώρος με δυνατότητα interaction μεταξύ των παρευρισκόμενων και προσθήκη γραφικών και περιεχομένου σε προκαθορισμένα σημεία.

Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης αντικειμένων (πχ έπιπλα) ή και ολοκληρωμένων χώρων που έχουν σχεδιαστεί σε 3d περιβάλλον (πχ 3D Studio Max), που θα πληρούν κάποιες προδιαγραφές σχετικά με τον όγκο των αρχείων και τα πολύγωνά τους, σε συνεργασία με το σχεδιαστή σας.

Η τιμή δε μπορεί να προκαθοριστεί, ωστόσο για να έχετε μια εικόνα θα μπορούσε να είναι 2.000€  για έναν ολοκληρωμένο χώρο 100 τμ, με δεδομένο πως όλα τα αντικείμενα είναι optimized για τη χρήση που θέλουμε, όπως και οι φωτισμοί.