Δημιουργία online πλατφόρμας για  events/webinars της BE BEST

Γεια σου Be Best!

Είμαστε μια μικρή ομάδα 10 ατόμων με υψηλή εξειδίκευση στην παραγωγή virtual event. Έχουμε υποστηρίξει επιτυχημένα εταιρικά event, συνέδρια, παρουσιάσεις και συναυλίες, από μικρές αίθουσες μέχρι ιστορικούς χώρους και μεγάλα στάδια χωρητικότητας χιλιάδων ατόμων. 

Με όπλα τη γνώση και την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από συνεργασίες με ανθρώπους που αποτελούν ζωντανά κομμάτια της σύγχρονης ιστορίας, ανταποκριθήκαμε άμεσα στις ανάγκες των συνεργατών μας την περίοδο της πανδημίας και κάναμε την παραγωγή του πρώτου phygital event στην Ελλάδα, δεκάδες συνέδρια και σεμινάρια αποκλειστικά digital και πλέον δημιουργούμε πλατφόρμες VR για συνέδρια και εκθέσεις, με breakout rooms, conference halls, περίπτερα εκθετών και δυνατότητα interaction μεταξύ των συμμετεχόντων. 

Μελετήσαμε τις απαιτήσεις σας για την πλατφόρμα webinar, καθώς και το ενδεχόμενο δημιουργίας live streaming events με χρήση 360 VR βίντεο. Σας παρουσιάζουμε κάποιες ενδεικτικές τιμές σε μία σελίδα που ετοιμάσαμε, στον λίγο χρόνο που είχαμε, με σκοπό να αποτελέσει ένα mini demo για το πώς μπορεί να είναι ένα διαφορετικό branding ενός microsite.

Virtual Reality

Ένα custom 3D / VR περιβάλλον με δυνατότητα αλληλεπίδρασης μεταξύ των επισκεπτών
Με περίπτερα, booth, και meeting - breakout rooms σχεδιασμένα σε 3d models με λογότυπα, βίντεο, pdf, εικόνες κλπ, μέ ή χωρίς δυνατότητα interaction ή με interaction σε προκαθορισμένους χώρους (πχ σε κάθε περίπτερο)

Community - Networking

Μια πλατφόρμα με social media δυνατότητες για networking και engagement
Δημιουργία dedicated πλατφόρμας για το συγκεκριμένο event ή για όλα τα event της εταιρείας όπου θα έχουν πρόσβαση οι χρήστες με εγγραφή ή χρήση κωδικών - κουπονιών και δυνατότητες ανάλογες με αυτές των social media. Προσωπικό προφίλ, δημιουργία γκρουπ, δημοσιεύσεις με mention, connections και follow μεταξύ των μελών, chat κα.

Live Streaming

Υψηλού επιπέδου και αισθητικής εικόνα και ήχος που "κρατάει" τους συμμετέχοντες
Είτε πρόκειται για ένα setup σε στούντιο με χρήση φυσικών ή virtual σκηνικών, είτε για μετατροπή κάποιου χώρου στις εγκαταστάσεις σας ή τη χρήση συνεδριακού, ξενοδοχειακού ή άλλου χώρου, θα δώσετε σε όσους παρακολουθούν ένα τηλεοπτικό αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών.

Improve engagement with collaboration tools

Build in interactive elements. Drive participation and results

Polls, Offers, Q&A, Breakout rooms

User experience 

Call to action, Lead Forms

Engagement

Join from any device

PC, Smart TV, mobile device
Όλες οι δυνατότητες ενός webinar μέσα στο site σας

Η σελίδα μπορεί να είναι ανοιχτή για όλους ή σε όσους έχουν τον σχετικό σύνδεσμο, ή μπορεί να είναι password protected με έναν κωδικό για όλους ή και με τη δυνατότητα παραγωγής password tokens ώστε να μπορεί ο κάθε κωδικός να χρησιμοποιηθεί μία φορά. Δώστε ένα όνομα χρήστη και συνδεθείτε! 

*Το παρακάτω δωμάτιο είναι demo με περιορισμένες δυνατότητες.

Virtual Reality - Μια εμπειρία με μάσκα ή χωρίς

Πατήστε Connect και περιηγηθείτε σε ένα VR δωμάτιο που φτιάξαμε για να δείτε κάποιες βασικές δυνατότητες. Κινηθείτε δεξιά-αριστερά, μπροστά-πίσω με τα βελάκια ή με τα πλήκτρα AWSD και κοιτάξτε δεξιά και αριστερά κουνώντας το ποντίκι ή χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Q και E.

*Το παρακάτω δωμάτιο είναι demo και φιλοξενείται σε shared server

This is our story.

Η πανδημία μας βρήκε έτοιμους να υποστηρίξουμε τους συνεργάτες μας στις νέες προκλήσεις

Η Genesis 360 ιδρύθηκε το 2010 από τον Αλέξανδρο Αραπέτσικα, που εργαζόταν μέχρι τότε ως Υπεύθυνος Παραγωγής (production manager) σε κορυφαία εταιρεία του κλάδου των εκδηλώσεων (2006-2009). Έχουμε κάνει παραγωγές σε Ελλάδα και εξωτερικό για τηλεοπτικά κανάλια και μεγάλες ελληνικές εταιρείες.  

Είμαστε ίσως η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που συνδυάζει in-house video production team, developers, designers, content creators, ιδιόκτητο εξοπλισμό και studio σε ένα ευέλικτο σχήμα που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε υψηλής αισθητικής ποιοτικό αποτέλεσμα σε χαμηλές τιμές.

Ενδεικτικές τιμές

Σχεδιασμός και ανάπτυξη website – πλατφόρμας

Custom Website Design 

 

Community – Networking 

 

Landing pages / microsites 

 

 • Website - Platform design από €4.000
 • Community - Networking από €1.500
 • Landing pages / microsites από €500

Οι παραπάνω τιμές αφορούν σε σχεδίαση από την αρχή μιας online πλατφόρμας, το ακριβές κόστος της οποίας θα εξαρτηθεί από τις τελικές προδιαγραφές που θα διαμορφώσουμε μαζί. Για παράδειγμα μπορεί να υπάρχει μόνο το το βασικό website με news, πρόγραμμα, χώρο όπου θα φιλοξενηθεί το live streaming ή τα webinars, case studies, demo κλπ που θα κοστίσει €4.000. Αν σε αυτό ενσωματώσουμε και δυνατότητες community – networking, θα κοστίσει επιπλέον €1.500

Ενσωμάτωση πλατφόρμας webinar

 • Κόστος δημιουργίας λογαριασμού - εγκατάστασης €300
 • 100 άτομα (Μηνιαίο κόστος) από €100
 • 500 άτομα (Μηνιαίο κόστος) από €200
 • 1000 άτομα (Μηνιαίο κόστος) από €400

Διαχείριση webinar

 • Custom branding ανά event από €200
 • Διαχείριση προσκλήσεων, εγγραφών, υπενθυμίσεων, ερωτηματολογίων από €500
 • Τεχνική υποστήριξη την ώρα του webinar για τους διαχειριστές από €200
 • Τεχνική υποστήριξη την ώρα του webinar για τους συμμετέχοντες από €300

H πλατφόρμα θα μπορεί, όπως ζητήσατε, να επιδέχεται branding ώστε να έχει τη ταυτότητα του πελάτη.

Μετά το τέλος κάθε webinar θα υπάρχουν πλήρεις αναφορές στατιστικών στοιχείων, αριθμός συμμετοχών, στοιχεία συμμετεχόντων / χρόνος παραμονής / ώρα «προσέλευσης – αποχώρησης» από το webinar. Σύνδεση με Google Analytics για δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κάθε συνάντησης στο cloud

Άλλες υπηρεσίες

Virtual Reality

 • Σχεδιασμός και ανάπτυξη VR χώρων από €3.000

  Περίπτερα ή δωμάτια βασισμένα σε 3d models, με λογότυπα, βίντεο, pdf, εικόνες, χωρίς δυνατότητα interaction ή με interaction σε προκαθορισμένους χώρους (πχ σε κάθε περίπτερο ή σε meeting rooms)

 • Σχεδιασμός και ανάπτυξη VR meeting - breakout room από €900

  Ένας χώρος με δυνατότητα interaction μεταξύ των παρευρισκόμενων και προσθήκη γραφικών και περιεχομένου σε προκαθορισμένα σημεία.

 • Προσθήκη custom αντικειμένων 3d model από €150

  Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης αντικειμένων (πχ έπιπλα) ή και ολοκληρωμένων χώρων που έχουν σχεδιαστεί σε 3d περιβάλλον (πχ 3D Studio Max), που θα πληρούν κάποιες προδιαγραφές σχετικά με τον όγκο των αρχείων και τα πολύγωνά τους, σε συνεργασία με το σχεδιαστή σας. Η τιμή δε μπορεί να προκαθοριστεί, ωστόσο για να έχετε μια εικόνα θα μπορούσε να είναι 2.000€ για έναν ολοκληρωμένο χώρο 100 τμ, με δεδομένο πως όλα τα αντικείμενα είναι optimized για τη χρήση που θέλουμε, όπως και οι φωτισμοί.

VR 360 – Live Streaming

 • VR Streaming με μία κάμερα για μία ημέρα από €750

  Ζωντανή μετάδοση από χώρο όπου έχει στηθεί μία VR - 360 κάμερα σε custom πλατφόρμα ή στο YouTube

 • Ενοικίαση - εγκατάσταση μασκών VR κατόπιν συνεννόησης

  Η μοναδική stand alone, χωρίς υπολογιστή, μάσκα της αγοράς που είναι πλήρως συμβατή με όσα κάνουμε (VR rooms, 360 live streaming κλπ είναι η Oculus Quest2. Όπως σας είπα, δεν έχουμε διαθέσιμες μάσκες προς ενοικίαση, είναι κάτι που θα συζητούσαμε όμως. Ως δεδομένο στη συζήτηση παραθέτω πως μία τέτοια μάσκα κοστίζει στην Ελλάδα 450 ευρώ.

 • Αποτύπωση χώρου με laser 3D scanner από €2.500

  Υπάρχει η δυνατότητα να αποτυπωθεί ένα χώρος ώστε να δημιουργηθεί ένα virtual room, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να περιηγηθεί σε ένα 360 VR περιβάλλον με χρήση μάσκας ή χωρίς, σα να κινείται κανονικά στον πραγματικό χώρο.

* Οι ανάγκες σε bandwith για ένα υψηλής ποιότητας 360 Live είναι 50-100 Mbps στο χώρο εκπομπής για Upload και 25-50 Mbps download για κάθε χρήστη – μάσκα.

Χρήση Studio για ποιότητα εικόνας και ήχου

Ένα studio πάντα προσφέρει τη δυνατότητα για υψηλότερου επιπέδου παραγωγές καθώς υπάρχει ο σωστός φωτισμός, ο σωστός ήχος, ακόμα και οι αποστάσεις που χρειάζονται για να είναι το αποτέλεσμα όσο το δυνατόν καλύτερο.

Μπορούμε να κάνουμε τα γυρίσματα ή κατευθείαν το live streaming στα studio μας ή αν το μέγεθος της παραγωγής το απαιτεί σε πλατώ συνεργατών μας. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, είτε επιλέξετε να δημιουργηθεί κάποιο custom σκηνικό είτε χρησιμοποιήσουμε κάποιο virtual set.

Βιντεοσκόπηση – Live Streaming

 • Ενοικίαση studio για μία ημέρα από €2.000

  Χρήση στούντιο με 4 κάμερες, live μίξη, προσθήκη τίτλων, γραφικών, πολυμέσων κλπ. 2 χειριστές κάμερας, 1 χειριστής κονσόλας μίξης εικόνας, 1 ηχολήπτης, 1 σκηνοθέτης, χειριστής προγράμματος editing/broadcasting

 • Τετρακάμερη παραγωγή εκτός studio από €1.400

  Αφορά σε κόστος τηλεοπτικής παραγωγής εκτός studio για εγκατάσταση εξοπλισμού καμερών, μικροφώνων και χειριστών

 • Σχεδιασμός γραφικών - promo video από €500

  Αφορά σε σχεδιασμό γραφικών επικοινωνίας του event και για χρήση στο live production (animated titles, intro, outro κλπ)